metrechthypotheken
Home
Over ons
Samenwonen
Echtscheiding
Alimentatie
Bedrijfsovername
Contact
hypotheek & juridisch advies
Samenwonen

                                               Hypotheek en Samenwonen

 

Het valt vaak samen, de aankoop van de eerste echtelijke woning en het aangaan van samenlevingsovereenkomst, een geregistreerd partnerschap, een huwelijk onder het maken van huwelijkse voorwaarden. Vaak worden huwelijkse voorwaarden en voorwaarden voor een geregistreerd partnerschap opgesteld om vervolgens onder in een la te belanden, zonder dat aan de voorwaarden uitvoering worden gegeven. Deze voorwaarden komen pas weer in beeld als het geregistreeerd partnerschap of het huwelijk wordt beëindigd, maar dan is het vaak te laat. In de rechtspraak is meermalen uitgemaakt dat op het niet naleven van de huwelijkse voorwaarden tot gevolg heeft dat de goederengemeenschap verdeeld moet worden “als ware het een algehele gemeenschap van goederen”. 

 

Metrechthypotheken kan bij het aangaan van een hypotheek u, als advocaat, ook adviseren over een juiste uitvoering van de huwelijks voorwaarden, waarmee de meerwaarde van metrechthypotheken wederom wordt aangetoond. Ook heeft het aangaan van een hypotheek de nodige financiële consequenties. Op dit punt heeft metrechthypotheken als hypotheekbemiddelaar/advocaat een meerwaarde. Zo zal metrechthypotheken samen met u uw financiële huishoudboekje doorlopen om na te gaan hoe hoog uw maandelijkse lasten zijn, dus niet alleen de hypotheeklasten!

 

Metrechthypotheken maakt daarbij gebruik van de zgn. behoefte- en draagkrachtberekeningen zoals die ook gebruikt worden voor het vaststellen van de alimentatiebehoefte en de te betalen alimentatie. Of het nu huwelijk en hypotheek of geregistreerd partnerschap en hypotheek betreft. Uw belangen zijn het best gediend bij metrechthypotheken. Temeer nu metrechthypotheken de rentetarieven en voorwaarden van meer dan 30 hypotheekaanbieders voor u vergelijkt en daarvan het voor u beste product aanbeveelt. Dat metrechthypotheken als hypotheekbemiddelaar/advocaat de voorwaarden mede op hun juridische merites beoordeelt spreekt voor zich, en vormt een onderdeel van de hoogwaardige en volledige advisering van metrechthypotheken.

 

Mocht u vragen hebben over de advisering van metrechthypotheken, dan kun u vrijblijvend contact opnemen met metrechthypotheken.

 

Metrechthypotheken een verantwoorde keuze

 

HomeOver onsSamenwonenEchtscheidingAlimentatieBedrijfsovernameContact